RFK fastighetskonsult

Stockholms län

Information

RFK fastighetskonsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där RFK fastighetskonsult finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. RFK fastighetskonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket RFK fastighetskonsult har haft sedan 2009-08-13. RFK fastighetskonsult har funnits sedan och 2009-08-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RFK fastighetskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53254458.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

RFK fastighetskonsult har idag 601230-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för RFK fastighetskonsult

Fastighetskonsulttjänster. Fastighetsrelaterade konsulttjänster, byggledning och projektledning.

I RFK fastighetskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brännström, Per Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .