F:a Kerstin Ehnroth

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och F:a Kerstin Ehnroth är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F:a Kerstin Ehnroth är ett av dem. Statusen för F:a Kerstin Ehnroth är att Bolaget är aktivt.

F:a Kerstin Ehnroth är ett Enskild firma och skapades 2005-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F:a Kerstin Ehnroth ska trivas.

F:a Kerstin Ehnroth är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med musikinstrument och -materiel. Undervisning i musik med huvudinriktning på instrumentalundervisning och teori, samt konsert- och underhållningsverksamhet. Handel med hälsopreparat och utförande av olika behandlingar med huvudinriktning på massage och idrottsskador. Utbildning inom hälsa, kost, friskvård och idrott. Försäljning av blomsterarrangemang, trädgårds- planering inklusive anläggning. Samt med ovanstående förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F:a Kerstin Ehnroth är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är F:a Kerstin Ehnroth och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med F:a Kerstin Ehnroth så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1466568.

.

De som är på något sätt har med F:a Kerstin Ehnroth är Ehnroth, Kerstin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F:a Kerstin Ehnroth har 610217-XXXX som sitt organisationsnummer.