Monalie Design

Stockholms län

Information

620401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Monalie Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monalie Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Monalie Design finns i.

Monalie Design har varit registrerat sedan 1989-12-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monalie Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Monalie Design är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Monalie Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monalie Design så kan ni göra det på telefon genom 073-5211581 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom fordons- och byggnadsverksamhet med design och modellbyggeri, utbildning och kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Monalie Design och det är Karlsson, Björn Sixten som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,