Sparmiks leksaksstuga

Stockholms län

Information

Sparmiks leksaksstuga hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Sparmiks leksaksstuga finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Sparmiks leksaksstuga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sparmiks leksaksstuga har haft sedan 1999-01-01. Sparmiks leksaksstuga har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sparmiks leksaksstuga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-50810.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Sparmiks leksaksstuga har idag 620910-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sparmiks leksaksstuga

Försäljning av leksaker.

I Sparmiks leksaksstuga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ergün, Siddik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .