OJN Data

Stockholms län

Information

621020-XXXX är organisationsnummer för företaget OJN Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OJN Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som OJN Data finns i.

OJN Data har varit registrerat sedan 1995-03-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OJN Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-22.

OJN Data är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för OJN Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med OJN Data så kan ni göra det på telefon genom 076-8868022 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med OJN Data och det är Jonsson Nordström, Bernt Ove som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,