Mikaela Kayl

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och Mikaela Kayl är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mikaela Kayl är ett av dem. Statusen för Mikaela Kayl är att Bolaget är aktivt.

Mikaela Kayl är ett Enskild firma och skapades 2001-05-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mikaela Kayl ska trivas.

Mikaela Kayl är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Författare, Filmmanus, böcker, teaterpjäser-fiction,dokumentär. Frilansande journalist-skribent, boköversättare. Artist, skådespelerska, konstnär, musilker-sångerska, regissör. Dvs alla artistiska yrken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikaela Kayl är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Mikaela Kayl och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Mikaela Kayl så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4740121.

.

De som är på något sätt har med Mikaela Kayl är Kayl, Mikaela Catarina Olowsdotter som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mikaela Kayl har 621023-XXXX som sitt organisationsnummer.