Rönninge Fastighetsunderhåll

Stockholms län

Information

640414-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rönninge Fastighetsunderhåll. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rönninge Fastighetsunderhåll är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Rönninge Fastighetsunderhåll finns i.

Rönninge Fastighetsunderhåll har varit registrerat sedan 2001-10-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rönninge Fastighetsunderhåll så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-01.

Rönninge Fastighetsunderhåll är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Rönninge Fastighetsunderhåll är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rönninge Fastighetsunderhåll så kan ni göra det på telefon genom 070-8179576 eller genom brev på följande adress:

Bygg och fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Rönninge Fastighetsunderhåll och det är Fredriksson, Bo Håkan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,