Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm

Stockholms län

Information

Dekorationsmåleri in och utvändigt, allt slags måleri som förekommer inom måleriyrket, enklare bygg och snickeriarbeten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Salem så är Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 2002-11-15 så skapades Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm och verksamheten är har F-skattsedel Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm har haft det sedan 2001-05-05.

Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

641203-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Helhet & Detalj Dekorationsmåleri Stockholm är Grahn, Nils Joakim som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .