FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Enskild firma som heter FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION. Det finns flera verksamheter som liknar FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-01-31 så har FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION och det finns fler verksamheter som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION så kan ni göra det på 08-53255102.

Försäljning av varor och tjänster inom foto och information samt import och export av fototeknik, fotoartiklar och informationsteknik

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Giorgi, Riccardo Lorenzo som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FOTOGRAF R GIORGI PICTURES UNLIMITED INFORMAVISION har 651021-XXXX som sitt organisationsnummer.