AhlénEko

Stockholms län

Information

671114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AhlénEko. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AhlénEko är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som AhlénEko finns i.

AhlénEko har varit registrerat sedan 2003-01-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för AhlénEko så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

AhlénEko är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för AhlénEko är följande:

Vill ni komma i kontakt med AhlénEko så kan ni göra det på telefon genom 073-4412914 eller genom brev på följande adress:

Konsultarbete inom ekonomi och administration. Försäljning av kläder och heminredning.

Det finns olika personer som har en koppling med AhlénEko och det är Ahlén, Anette Maria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,