EACY performance Stockholm Syd

Stockholms län

Information

680410-XXXX är organisationsnummer för företaget EACY performance Stockholm Syd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EACY performance Stockholm Syd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som EACY performance Stockholm Syd finns i.

EACY performance Stockholm Syd har varit registrerat sedan 2007-12-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EACY performance Stockholm Syd så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

EACY performance Stockholm Syd är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för EACY performance Stockholm Syd är följande:

Vill ni komma i kontakt med EACY performance Stockholm Syd så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företagets verksamhet ska vara att bedriva konsulttjänster, utbildningar och coaching inom företags-, chefs-, individ- och grupputveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EACY performance Stockholm Syd och det är Vikström Seltman, Cornelia Catarina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,