Rönninge Kringel EL

Stockholms län

Information

681001-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rönninge Kringel EL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rönninge Kringel EL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Rönninge Kringel EL finns i.

Rönninge Kringel EL har varit registrerat sedan 2004-11-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rönninge Kringel EL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Rönninge Kringel EL är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Rönninge Kringel EL är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rönninge Kringel EL så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av elmaterial, byggmaterial el arbeten, montage o bygg fastighetsskötsel

Det finns olika personer som har en koppling med Rönninge Kringel EL och det är Eckervig, Kjell Johan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,