Claes Lindholm Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och Claes Lindholm Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Claes Lindholm Konsult är ett av dem. Statusen för Claes Lindholm Konsult är att Bolaget är aktivt.

Claes Lindholm Konsult är ett Enskild firma och skapades 2006-07-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som Claes Lindholm Konsult ska trivas.

Claes Lindholm Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-10. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom nätverk, programvaror, översättningar och fastighetsrådgivning som ska bedrivas gentemot it-branschen och fastighetsbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Claes Lindholm Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-10.

Idag är Claes Lindholm Konsult och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Claes Lindholm Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53257289.

.

De som är på något sätt har med Claes Lindholm Konsult är Lindholm, Claes-Göran som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Claes Lindholm Konsult har 690405-XXXX som sitt organisationsnummer.