Hälsohoppet Helena Evsäter

Stockholms län

Information

Hälsohoppet Helena Evsäter är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Hälsohoppet Helena Evsäter finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälsohoppet Helena Evsäter är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-06.

Hälsohoppet Helena Evsäter som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-10. Men sedan 2007-09-06 så har Hälsohoppet Helena Evsäter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälsohoppet Helena Evsäter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Salem arbetar för att bolag som Hälsohoppet Helena Evsäter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hälsohoppet Helena Evsäter. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Hälso-friskvård: friskvårdande aktiviteter såsom massage, qigong och yoga, föreläsningar, hälsoprofilsbedömningar, gruppträning, hälsovägledande samtal och "hälsokonsulting". foto: fotograftjänst it konsult: fungera som konsult inom it-sektorn, tex projektledning.

Firmatecknare för Hälsohoppet Helena Evsäter är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälsohoppet Helena Evsäter och det är följande personer, Evsäter, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hälsohoppet Helena Evsäter är 690507-XXXX.