Mia Skimmerstrand

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och Mia Skimmerstrand är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mia Skimmerstrand är ett av dem. Statusen för Mia Skimmerstrand är att Bolaget är aktivt.

Mia Skimmerstrand är ett Enskild firma och skapades 1997-11-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mia Skimmerstrand ska trivas.

Mia Skimmerstrand är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult och undervisningsverksamhet i självutveckling för privatpersoner och företag. Regi, manus och produktion inom film och TV.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mia Skimmerstrand är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Mia Skimmerstrand och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Mia Skimmerstrand så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6695695.

.

De som är på något sätt har med Mia Skimmerstrand är Skimmerstrand, Anna Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mia Skimmerstrand har 701201-XXXX som sitt organisationsnummer.