Massör Pernilla Stackhammar

Stockholms län

Information

Massör Pernilla Stackhammar hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Massör Pernilla Stackhammar finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Massör Pernilla Stackhammar tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Massör Pernilla Stackhammar har haft sedan 2002-05-02. Massör Pernilla Stackhammar har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Massör Pernilla Stackhammar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53254923.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Massör Pernilla Stackhammar har idag 710622-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Massör Pernilla Stackhammar

Allt inom friskvård och massage. Med inriktning så som företag och privatpersoner, samt förebyggande åtgärder inom området.

I Massör Pernilla Stackhammar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stackhammar, Pernilla Birgitta som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .