Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem

Stockholms län

Information

Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem är ett av många företag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Myrstigen 4, 144 40, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53250778.

Salem arbetar för att företag som Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem. Det finns flera företag i Stockholms län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en rolig, trygg och lärorik förskola för medlemmarns barn.

Firmatecknare för Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rahm, Lars Jörgen -Sjögreen Edstam, Lina Sara Johanna -Tellström, Maria Linda.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem och det är följande personer, Furu, Jennie Catrin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Lars Jörgen som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögreen Edstam, Lina Sara Johanna som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tellström, Maria Linda som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Christian Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ekonomiska föreningen Förskolan Myran i Salem är 716405-6835.