EDDYCHABOCHABO Teknik

Stockholms län

Information

EDDYCHABOCHABO Teknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där EDDYCHABOCHABO Teknik finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. EDDYCHABOCHABO Teknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket EDDYCHABOCHABO Teknik har haft sedan 2004-12-24. EDDYCHABOCHABO Teknik har funnits sedan och 2004-12-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EDDYCHABOCHABO Teknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6288583.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

EDDYCHABOCHABO Teknik har idag 720108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för EDDYCHABOCHABO Teknik

Injustering av ventilationsanläggningar, fastighetsteknik service, tekniskfastighets service, systemutveckling

I EDDYCHABOCHABO Teknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Chabo, Eddy Chabo som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .