JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM

Stockholms län

Information

720201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM finns i.

JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM har varit registrerat sedan 1991-12-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM är följande:

Vill ni komma i kontakt med JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reklamverksamhet, produktion inom den grafiska branschen samt musik- och fotograferingsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JONAS FREDRIK CLEFSTRÖM och det är CLEVSTRÖM, JONAS FREDERIK OLOFSSON som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,