Tembert's Finsnickeri

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Enskild firma som heter Tembert's Finsnickeri. Det finns flera verksamheter som liknar Tembert's Finsnickeri i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tembert's Finsnickeri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-22 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-07-06 så har Tembert's Finsnickeri varit registrerat och sedan 2004-04-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tembert's Finsnickeri och det finns fler verksamheter som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Tembert's Finsnickeri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tembert's Finsnickeri så kan ni göra det på 070-4987130.

Inköp, försäljning av möbler byggprodukter, konsthantverk tillverkning av möbler och snickerier. Allmänna byggarbeten och inläggning av golv.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tembert, Anders Joakim som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tembert's Finsnickeri har 720520-XXXX som sitt organisationsnummer.