Lenas musik & harmoni

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och Lenas musik & harmoni är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lenas musik & harmoni är ett av dem. Statusen för Lenas musik & harmoni är att Bolaget är aktivt.

Lenas musik & harmoni är ett Enskild firma och skapades 2007-06-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som Lenas musik & harmoni ska trivas.

Lenas musik & harmoni är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Produktion, komposition och framförande av musik i media såsom TV, teater och konserter. Konsultationer av heminredning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lenas musik & harmoni är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är Lenas musik & harmoni och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Lenas musik & harmoni så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7644273.

.

De som är på något sätt har med Lenas musik & harmoni är Neogard Thomander, Lena Kristina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lenas musik & harmoni har 720528-XXXX som sitt organisationsnummer.