Vargen's enskilda firma

Stockholms län

Information

Vargen's enskilda firma är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Vargen's enskilda firma finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vargen's enskilda firma är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-19.

Vargen's enskilda firma som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-20. Men sedan 2006-01-19 så har Vargen's enskilda firma varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vargen's enskilda firma så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5015770.

Salem arbetar för att verksamheter som Vargen's enskilda firma ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vargen's enskilda firma. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Import och försäljning av klockor, barnsaker och dylikt via internet samt viss tillverkning av barnsaker för försäljning.

Firmatecknare för Vargen's enskilda firma är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vargen's enskilda firma och det är följande personer, Johansson, Leif Tommie som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vargen's enskilda firma är 730310-XXXX.