Helenas Form Firma

Stockholms län

Information

740430-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Helenas Form Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helenas Form Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Helenas Form Firma finns i.

Helenas Form Firma har varit registrerat sedan 1998-02-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helenas Form Firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Helenas Form Firma är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Helenas Form Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helenas Form Firma så kan ni göra det på telefon genom 070-7533583 eller genom brev på följande adress:

Smyckeskonst och silversmide. Ljus-, ljud- och scentekniskt arbete inom all underhållnings- och eventverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helenas Form Firma och det är Hansen, Helena Kristina Åkesdotter som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,