Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Ekonomisk förening som heter Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-06-14 så har Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening så kan ni göra det på 08-53037449.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Personalkooperativet Trollstigens Förskola Ekonomisk förening har 769600-8866 som sitt organisationsnummer.