Serpentin, Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Serpentin, Ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Salem här finns det många olika Ekonomisk förening. Serpentin, Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Serpentin, Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 769601-2157.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53255075 alternativt besöka eller skicka post till Serpentin, Ekonomisk förening på följande adress BERGSVÄGEN 22, 144 31, Rönninge.

Serpentin, Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Serpentin, Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , Eriksson, Märta Ella Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant , Thomsen, Margareta Anne-Mathilde som är född 1946 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom försäljning och arbete inom odling, hantverk, kropps- och själsvård, samt medlemmarnas tjänster och produktioner inom konstnärlig verksamhet, utbildning och rådgivning, upplevelsearrangemang samt därmed sammanhängande verksamhet.