Fositech

Stockholms län

Information

780321-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fositech. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fositech är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Fositech finns i.

Fositech har varit registrerat sedan 2001-12-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fositech så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fositech är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Fositech är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fositech så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT inom följande: System- och databasutveckling, nätverkstjänster, utbildning och uppdatering, kvalitetsgranskning och internetutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Fositech och det är Forsell, Simon Christoffer Siirpo som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,