Nordiskspår entreprenad

Stockholms län

Information

Nordiskspår entreprenad hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Nordiskspår entreprenad finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Nordiskspår entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nordiskspår entreprenad har haft sedan 2007-06-21. Nordiskspår entreprenad har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nordiskspår entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7693914.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Nordiskspår entreprenad har idag 810626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nordiskspår entreprenad

Uthyrning av tjänster som utförs i tunnelbana samt järnväg.

I Nordiskspår entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Patric Reinert Andréas som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .