Svensk Markteknik i Stockholm

Stockholms län

Information

Svensk Markteknik i Stockholm är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Svensk Markteknik i Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svensk Markteknik i Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-04-22. Men sedan 2005-04-21 så har Svensk Markteknik i Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Markteknik i Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2328349.

Salem arbetar för att verksamheter som Svensk Markteknik i Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svensk Markteknik i Stockholm. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Entreprenad såsom planering av tomter, grävning för vatten, avlopp och husdränering med minigrävare. Mark och anläggning, rivning, uthyrning av maskiner.

Firmatecknare för Svensk Markteknik i Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Markteknik i Stockholm och det är följande personer, Karlsson, Sven Patrik som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Svensk Markteknik i Stockholm är 810820-XXXX.