Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge

Stockholms län

Information

Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge är ett bolag som finns i Salem. I Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anders Bertil som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvarsson, Bernt Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ola Anders Nygårds som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Losman, Johan Robert Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmer, Sten Wilhelm som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Lars som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot.

Vill man kunna komma i kontakt med Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge på telefon 08-7193561.

Konsertverksamhet.

Idag är Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge av bolagstypen Ideell förening.

Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen alternativt av styrelsens medlemmar två i förening.

Ideella föreningen The EntertainMen med firma The EntertainMen i Rönninge har 812800-5470 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.