AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916507-3850 är organisationsnummer för företaget AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Salem som är den kommunen som AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG finns i.

AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-12-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nytorpsv. 35, 144 64, Rönninge

Ekonomisk rådgivning samt redovisningsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med AMI EKONOMIKONSULT HANDELSBOLAG och det är Antonsson, Ingrid Ann-Marie som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Antonsson, Owe Bertil som är född 1944 och har titeln Bolagsman,