Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag finns. I Salem så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåklintstigen 12, 144 33, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8541133.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag har idag 916605-0758 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag

Administrativ och utbildningskonsultativ verk- samhet samt audio- och videoproduktion

I Konsultis Redovisning i Rönninge Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KARLSSON, WIVEKA MARGARETA som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Jan-Erik Ruben som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Kimsjö, Jan Roger som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .