THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG finns. I Salem så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till BERGSVÄGEN 10, 144 31, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53251540.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG har idag 916638-9610 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen är den som för stunden ansvarar för THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG

Byggnadsverksamhet i sin helhet. Inredning av hus. Handel med värdepapper. Sportfiskeguide.

I THURESSON & WIDLUND BYGG & INREDNING HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thuresson, Thure Robert som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .