K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916640-3270 är organisationsnummer för företaget K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Salem som är den kommunen som K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG finns i.

K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-05-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-53232866 eller genom brev på följande adress:
Toredalsv. 78, 144 63, Rönninge

Planering, projektering, konsultverksamhet och mjukvaruutveckling inom telekommunikation

Det finns olika personer som har en koppling med K & K ENGINEERING HANDELSBOLAG och det är Karl, Heinz Georg som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Karl, Johann Hermann Vinzenz S som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karl, Kristian Wilfried Hermann som är född 1961 och har titeln Bolagsman,