Epinova informatik Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Salem och Epinova informatik Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Epinova informatik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Epinova informatik Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Epinova informatik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-11-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som Epinova informatik Handelsbolag ska trivas.

I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Internationell marknadsföring och import-export av varor och tjänster inom informationsområdet. Varor utgörs av informationsmaterial i samtliga media och i olika syften såsom trycksaker, video, ljudkassetter, små-, stordia, dataapplikationer i utbildnings-, PR-, SP, instruktions-, dokumentations- eller reklamsyfte. Tjänster utgörs av samtliga led i planering, produktion, användande eller utvärdering av informationsmaterial insatser såsom behovsanalys, projektplanering,- ledning, producent- insatser, redaktionell bearbetning, teknisk produktion, utvärdering, uppdatering, översättning, tolkning, utbildnings- planering, -genomförande och uppföljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Epinova informatik Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Epinova informatik Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Epinova informatik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53255202.

Firman tecknas av Ulla Ebba Christina Gustafsson och Deyari Raouf Noori var för sig..

De som är på något sätt har med Epinova informatik Handelsbolag är Gustafsson, Ulla Ebba Christina som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Raouf Noori, Deyari som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Epinova informatik Handelsbolag har 969608-5209 som sitt organisationsnummer.