Bervas Konsult och Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bervas Konsult och Service Handelsbolag är ett bolag som finns i Salem. I Bervas Konsult och Service Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bervander, Gunilla som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Bervander, Lars Erik som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bervas Konsult och Service Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bervas Konsult och Service Handelsbolag på telefon 08-6684129.

Psykoterapeutisk verksamhet samt kioskförsäljning.

Idag är Bervas Konsult och Service Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bervas Konsult och Service Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bervas Konsult och Service Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Bervas Konsult och Service Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bervas Konsult och Service Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Bervas Konsult och Service Handelsbolag har 969613-7711 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.