Filmkedjan Salem Handelsbolag

Stockholms län

Information

Försäljning av godis, livs, videofilmer, DVD och butiksinredningar. Uthyrning av video- och DVDfilmer. Grossistförsäljning av konfektyr, film, livs och butiksinredningar. Tillverkning och försäljning av butiksinredningar samt med ovanstående förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Filmkedjan Salem Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Salem så är Filmkedjan Salem Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 2000-05-26 så skapades Filmkedjan Salem Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Filmkedjan Salem Handelsbolag har haft det sedan 2000-07-19.

Filmkedjan Salem Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

969669-4836 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är Filmkedjan Salem Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Filmkedjan Salem Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-53256022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Filmkedjan Salem Handelsbolag är Chabo, Salim som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Chabo, Simon som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Estaifo, Milad som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .