Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag

Stockholms län

Information

Utbildning, handledning, skriftställarverksamhet, konsultverksamhet och läkarverksamhet inom hälso- och sjukvård, företrädesvis inom det psykiatrisk, psykoterapeutiska och psykoanalytiska fältet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Salem så är Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 2000-11-01 så skapades Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag har haft det sedan 2000-11-21.

Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-02

969673-2917 är organisationsnummret för företaget som finns i Salem.

Just nu är Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-53255157 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eleonore och Göran Rydéns Handelsbolag är Rydén, Eleonore Marie som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Rydén, Per David Göran som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .