Salems Måleriservice Handelsbolag

Stockholms län

Information

Salems Måleriservice Handelsbolag är ett företag som finns i Salem. I Salems Måleriservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Jessica Margaretha som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Stefan Bertil Roland som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salems Måleriservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salems Måleriservice Handelsbolag på telefon 08-53255019.

Byggnadsmåleri och affärsutveckling inom måleribranchen.

Idag är Salems Måleriservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Salems Måleriservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Salems Måleriservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-27 och Salems Måleriservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salems Måleriservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolgsmännen var för sig.

Salems Måleriservice Handelsbolag har 969679-6912 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.