MAS Music & Entertainment Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Salem och MAS Music & Entertainment Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MAS Music & Entertainment Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MAS Music & Entertainment Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MAS Music & Entertainment Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MAS Music & Entertainment Handelsbolag ska trivas.

MAS Music & Entertainment Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-09. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musikproduktion och dansunderhållning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MAS Music & Entertainment Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-09.

Idag är MAS Music & Entertainment Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med MAS Music & Entertainment Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8550334.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med MAS Music & Entertainment Handelsbolag är Mathisen, Amos Ben som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Sherman, Charles Augustus som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

MAS Music & Entertainment Handelsbolag har 969692-4746 som sitt organisationsnummer.