PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag

Stockholms län

Information

PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag är en verksamhet som finns i Salem. I PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Dan Göran Sigvard som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Svensson, Eva Kristina som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag på telefon .

Åkeriverksamhet, uthyrning av arbetsmaskiner, entreprenadarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-07-03 och PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Dan Göran Sigvard Persson ensam.

PTS Persson:s Transport och Schakt Handelsbolag har 969692-9471 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.