InterWeb TP Handelsbolag

Stockholms län

Information

969693-0818 är organisationsnummer för företaget InterWeb TP Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som InterWeb TP Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Salem som är den kommunen som InterWeb TP Handelsbolag finns i.

InterWeb TP Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-04-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för InterWeb TP Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

InterWeb TP Handelsbolag är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för InterWeb TP Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med InterWeb TP Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7274961 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsv. 15, 147 43, Tumba

Internettjänster såsom programmering av websidor, försäljning av reklamutrymmen på dessa sidor, underhåll av websidor, programmering och försäljning av internet orienterade produkter såsom chat, verktyg och mail verktyg.

Det finns olika personer som har en koppling med InterWeb TP Handelsbolag och det är Chodorowski, Tomasz som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Plucner, Piotr som är född 1970 och har titeln Bolagsman,