Stall Tempelbröderna Handelsbolag

Stockholms län

Information

969693-2988 är organisationsnummer för företaget Stall Tempelbröderna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Tempelbröderna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Salem som är den kommunen som Stall Tempelbröderna Handelsbolag finns i.

Stall Tempelbröderna Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-04-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Tempelbröderna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

Stall Tempelbröderna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Stall Tempelbröderna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Stall Tempelbröderna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-915172 eller genom brev på följande adress:
Murkelstigen 22, 144 40, Rönninge

Hobbyverksamhet inom trav.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Tempelbröderna Handelsbolag och det är Forsberg, Bo Erik som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Leif Karl Håkan som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Bert Harry som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Fritz Jan som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Olov Kenneth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Ulf Georg som är född 1948 och har titeln BolagsmanWisenfelt, Karl Erik som är född 1939 och har titeln Bolagsman,