Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Salem och Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-08-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag ska trivas.

Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstnadseffektiviserande IT-lösningar till små företag (1-50 anställda) genom IT-samordning, samt försäljning av IT-produkter och IT-tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5535863.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag är Millqvist, Charles Ahre Michael som är född 1963 och har titeln Komplementär, Nilsson, Christer Ahre Tommy som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, .

Mobila IT-Samordnarna Mobitsam Sthlm Kommanditbolag har 969712-3819 som sitt organisationsnummer.