Keusch International Handelsbolag

Stockholms län

Information

Keusch International Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Keusch International Handelsbolag finns. I Salem så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Keusch International Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Keusch International Handelsbolag har haft sedan 2007-05-10. Keusch International Handelsbolag har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Keusch International Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjärilstigen 63, 144 42, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5344173.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Keusch International Handelsbolag har idag 969713-4204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Keusch International Handelsbolag

Försäljning av kosmetika, tex hudcreme, foundation, läppstift, mascara. Försäljning av kosttillskott så som vitaminer och mineraler. Konsultation, personlig träning och coaching.

I Keusch International Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Keusch, Eva Pernilla som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Keusch, Joacim Josef som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .