Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969713-6381 är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Salem som är den kommunen som Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag finns i.

Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-09-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4092564 eller genom brev på följande adress:
Mosshagestigen 214, 144 51, Rönninge

Bolaget ska bedriva försäljning och fakturering av annonser på internet, samt därmed förenlig verksamhet. Bygg, måleri och grovstäd.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Media and Factoring Kommanditbolag och det är Harrison, Kevin som är född 1988 och har titeln Kommanditdelägare,