FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Salem och FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-11-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag ska trivas.

FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Snickeri, byggarbeten och plattsättning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7220804.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag är Abu Zarur, Maher som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Hammoud, Fahed Adnan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

FMS Bygg & Fastighetsservice Handelsbolag har 969715-1489 som sitt organisationsnummer.