joi Handelsbolag

Stockholms län

Information

joi Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som joi Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

joi Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-15.

joi Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-24. Men sedan 2006-02-15 så har joi Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rönninge Skolv. 35 D, 144 62, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på joi Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5414115.

Salem arbetar för att verksamheter som joi Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för joi Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom sjukvård, äldrevård, läkemedel för landsting och kommuner, förmedling av kompetens inom sjuk-, frisk-, äldrevård och läkemedel till andra länder samt fotografering och reportage.

Firmatecknare för joi Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till joi Handelsbolag och det är följande personer, Niklasson, Sven Jörgen som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Schmidt, Ingrid Karin Helena som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för joi Handelsbolag är 969716-4219.