Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag finns. I Salem så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag har haft sedan 2006-10-05. Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 17, 144 61, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-40056820.

Salem arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag har idag 969720-3769 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag

Arkitekt- och byggkonsulttjänster.

I Håkan Ring Arkitektkontor Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ring, Håkan Lars Axel som är född 1947 och har titeln Komplementär, Ring, Anna Helene som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, Ring, Anna Helene som är född 1966 och har titeln Prokurist, .