Weyne Taxi Handelsbolag

Stockholms län

Information

969720-4056 är organisationsnummer för verksamheten Weyne Taxi Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weyne Taxi Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Salem som är den kommunen som Weyne Taxi Handelsbolag finns i.

Weyne Taxi Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-07-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Weyne Taxi Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Weyne Taxi Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Weyne Taxi Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Weyne Taxi Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Timmermansstigen 52, 144 33, Rönninge

Taxi och personbefordran

Det finns olika personer som har en koppling med Weyne Taxi Handelsbolag och det är Ghebreab, Seghid som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Ghebreab, Tzegu som är född 1951 och har titeln Bolagsman,