Promanta trading Handelsbolag

Stockholms län

Information

Promanta trading Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Promanta trading Handelsbolag finns. I Salem så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Promanta trading Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Promanta trading Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Promanta trading Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsv. 17, 144 31, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3547007.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Promanta trading Handelsbolag har idag 969724-0647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Promanta trading Handelsbolag

Försäljning av datorer samt tillbehör, tv-apparater, byggverktyg, möbler, inredningsartiklar, dusch och wc, telefoner, mobiltelefoner, köksutrustning, bildelar, steroapparater.

I Promanta trading Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grenå, Mikael Anders som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Johan Henrik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .